Uitnodiging opgave Buitenfair Vilsteren Bruist! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Uitnodiging opgave Buitenfair Vilsteren Bruist!

VILSTEREN – Vilsteren is weer volop aan het bruisen! U kunt zich namelijk als kraamhouder weer opgeven voor de ‘Buitenfair’ op het event Vilsteren Bruist!

De aftrap van 2019 is geweest en we zijn weer volop aan het bruisen voor het komende ‘Vilsteren Bruist’! Het event vindt zoals ieder jaar plaats op de 1e zaterdag van de maand juli. In dit geval komt dat neer op zaterdag 6 juli. Het is een sfeervol zomers evenement dat draait om ‘het vermaeck van Boeren & Heren’. Het bevindt zich op het prachtig gelegen unieke landgoeddorp Vilsteren aan de Vecht.

DE MARKT IN EEN NIEUW JASJE
De naam ‘kunst- en natuurmarkt’ is niet helemaal meer passend bij wat we willen uitstralen. De nieuwe benaming wordt ‘Buitenfair’ en zal zich verbreden qua kraamaanbod. Het aanbod zal passen bij de Vilsteren Bruist thematiek ‘Het vermaeck van Boeren & Heren’. De focus zal liggen op recreatie, natuur, buitenleven, boeren, ambacht, puur voedsel, lifestyle, allure, jacht, bosbouw, creativiteit & vermaak. Dat is wat Vilsteren in feite is en wat wij graag wil uitstralen op de Buitenfair.

OPGAVE BUITENFAIR
Voelt u zich als geïnteresseerde kraamhouder aangetrokken tot het concept Buitenfair op deze unieke locatie? Bent u enthousiast? Dan kun u zich vanaf nu weer inschrijven. Dit kunt u doen via de website www.vilsterenbruist.nl onder het kopje ‘opgave’. Via deze weg hebben wij gelijk scherp wat uw diensten en wensen zijn. Kent u kraamhouders of geïntresseerden die goed aansluiten bij deze Buitenfair? Zegt het voort!

PRAKTISCHE INFORMATIE
– De buitenfair is zaterdag 6 juli van 09:30 tot 16.00 uur
– De kosten voor een standplaats zijn afhankelijk van de aan te bieden waren (15,- tot 50,-)
– We kunnen u optioneel kramen verhuren (+17,50 per kraam)
– U bent vrij om uw eigen kraam/stand/foodtruck mee te nemen
– We kunnen optioneel een stroomaansluiting aanbieden van 220v,3a (+5,00)
Wij hopen op deze manier voor iedereen een flexibel aanbod te kunnen bieden.

Wij heten u alvast van harte welkom op de Buitenfair van Vilsteren Bruist!

Artikel delen:
Foto 1