Jonge politieke partijen beginnen met acties - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Jonge politieke partijen beginnen met acties

NIEUWLEUSEN – Jonge politieke partijen beginnen met acties voor de Statenverkiezingen in Overijssel. Vrijdag 8 februari 2019 starten de politieke jonge partijen vanuit het Agnieten College hun acties om stemmen te winnen. Inhoudelijk zijn de jongeren al vanaf oktober 2018 bezig met het wel en wee van de provincie.

Ze hebben een eigen partijprogramma, met speerpunten, opgesteld. In het debat bleken zorg, onderwijs, werkgelegenheid en klimaat belangrijke items.

Nu is het tijd om affiches te gaan plakken in de gemeente Dalfsen. Ondertussen hebben de partijen een eigen account en mailadres.

Naast het plakken van de affiches zullen de partijen zich ook op een andere verrassende manier laten zien, waar nog geen mededelingen over kunnen worden gedaan.

Op 12 maart is er dan het grote Verkiezingsdebat in het Provinciehuis van Overijssel in Zwolle. De verkiezingen in de Spil en op het Agnieten College zijn op 13 maart, de dag na het debat. Dan zal blijken wie gewonnen heeft.

De vraag de komende weken : Welke politieke partijen zijn het meest zichtbaar ? Die van het Agnieten College of die uit het Provinciehuis ?

Artikel delen:
Foto 1