25e keer de Vechtdaltoer

25e keer de Vechtdaltoer

DALFSEN – 25 mei 2019 voor de 25e keer de Vechtdaltoer, nu de  EVT. Nog een paar maanden en dan is alweer de Erbens Vechtdal Toer 2019. De voorbereidingen zijn alweer volop bezig en het beloofd weer een mooi fietsevenement te worden waarbij we ook dit jaar extra willen inzetten op de gewone fietsen (brede sturen) en de groep E-bikers.

Johan en Ina hebben de grote routes alweer zo goed als klaar en het is bijzonder hoe ze steeds weer nieuwe stukken erin weten te zetten omdat steeds de Vecht als rode draad door de route heen moet lopen. Ze hebben al heel wat voor gefietst en verkend. Petje af.

De groep E-Bikers wordt steeds groter en ook binnen het ledenbestand van onze vereniging zie je steeds meer E-Bikers als ze in hun vrije uurtjes buiten de Toerclub aan het fietsen zijn.

Wanneer komen de eerste E-Bike racefietsen en E-Bike MTB-ers op de clubdagen?? Wie durft hier als eerste??  In landen om ons heen gebeurt het al ook in clubververband.

Daarom gaan we deze jubileumeditie extra inzetten op deze groep met een aparte route zodat ze hun eigen veilige route hebben. Kortom er wordt weer veel werk van gemaakt.

Het wordt dus een jubileum tocht welke extra groot wordt opgezet.

Volg ons op www.toerclubdalfsen.nl of www.erbensvechtdaltoer.nl

Artikel delen:
Foto 1