Aanmelden WAK 2019 in Dalfsen gestart

Aanmelden WAK 2019 in Dalfsen gestart

DALFSEN – De lijnen zijn open, vanaf nu kunnen deelnemers in de gemeente Dalfsen zich weer aanmelden voor de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze week vindt dit jaar plaats van 25 mei tot en met 1 juni!

In de Week van de Amateurkunst (WAK) presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. De WAK geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden. Laat aan anderen zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen! In de gemeente Dalfsen zijn er al zes mooie WAK-edities geweest. Op naar de zevende! Het thema van dit jaar is VERSTAAN!

Aanmelden WAK-activiteit

Meedoen aan de WAK? Dat kan! Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar wakdalfsen@gmail.com. Het aanmelden van jouw activiteit kan tot 12 april 2019. Kijk voor meer informatie op www.dalfsen.nl/WAK of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via facebook.com/WAKDalfsen en Instagram @wakdalfsen.

Artikel delen: