Werkgroep Timmerweek zoekt nieuwe leden

DALFSEN – Het lijkt nog ver weg, maar om de Timmerweek in Dalfsen in 2019 succesvol te laten verlopen, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om ook de komende jaren een Timmerweek te kunnen organiseren is het belangrijk dat er dit jaar alvast mensen gaan meedraaien in de werkgroep, zodat we de ervaring, kennis en contacten vlekkeloos kunnen overdragen voor volgende jaren.

In de komende maanden zullen we enkele keren met elkaar vergaderen, om alle taken te verdelen en af te stemmen en aandachtspunten van vorig jaar verder uit te werken.

Omdat er al een draaiboek ligt en we hebben geleerd van de vorige jaren kom je als nieuw werkgroeplid in een gespreid bedje terecht.

Met name het bijhouden van de aanmeldingen en de contacten leggen met de sponsors zullen in de voorbereiding de meeste tijd gaan kosten. Daarnaast zullen we in de weken voor de Timmerweek al bezig zijn met het verzamelen van timmermaterialen en afspraken maken met de sponsors. Natuurlijk draai je als werkgroeplid ook mee tijdens de Timmerweek zelf, je bent tenminste 1 dagdeel aanwezig.

  • Ben je zelf enthousiast geworden door de leuke editie van 2018 en smaakt dat naar meer?
  • Ben je beschikbaar in de weken voor de schoolvakantie en de eerste week daarvan (15-19 juli)?
  • Vind jij het belangrijk dat ook in de komende jaren de schooljeugd in Dalfsen in hun eigen woonplaats een leuke meerdaagse activiteit kunnen blijven doen, waarbij ze ook nog eens hun creativiteit kunnen gebruiken en wat technische vaardigheden leren?

Meld je dan aan via timmerweekdalfsen@hotmail.com

 

Artikel delen: