Start werkzaamheden Jagtlusterallee

NIEUWLEUSEN – In opdracht van de gemeente Dalfsen voert aannemer Schagen Infra vanaf 25 februari wegwerkzaamheden uit aan de Jagtlusterallee in Nieuwleusen. Tot eind juni 2019 wordt de weg gereconstrueerd en wordt een vrijliggend fietspad gerealiseerd.

Fases
Het projectgebied is opgedeeld in fases, zodat de hinder voor de omgeving beperkt blijft. De eerste fase bestaat uit het wegvak tussen de brug Rollecate en rotonde Meeleweg. Vervolgens wordt er gewerkt aan de weg tussen de Meeleweg tot de rotonde Beatrixlaan. Tenslotte wordt de Jagtlusterallee aangepakt tussen de rotonde Beatrixlaan en de rotonde Westerveen/Ruitenveen.

Omleidingsroutes
Tijdens de werkzaamheden is het voor doorgaand verkeer niet mogelijk de werkzaamheden te passeren. De omleidingsroutes staan aangegeven op borden langs de weg. In de eerste fase geldt ook voor de fietsers een omleidingsroute. Tijdens de overige fases kunnen fietsers langs de werkzaamheden rijden. Alle bedrijven en aanwonenden blijven de gehele uitvoeringsperiode bereikbaar.

App Jagtlusterallee
Aannemer Schagen Infra houdt de omgeving op de hoogte van het project via de app Jagtlusterallee. Deze app is gratis te downloaden in de app- en playstore. Vragen over het project kunnen via deze app of via jagtlusterallee@schageninfra.nl gesteld worden. De contactpersoon is Moniek Tuinman.

Artikel delen: