Kandidaat Statenleden op campagne tijdens meet & greet

Kandidaat Statenleden op campagne tijdens meet & greet

VILSTEREN – Tijdens de meet & greet bij herberg De Klomp met Maurits von Martels en Malik Azmani passeerden zaterdagochtend zoals gebruikelijk weer allerhande onderwerpen de revue.

Rein Kuipers, voorzitter van het Vechtgenotenhuis in Ommen, schoof aan. Hij is tevens voorzitter van de Instellingen Psycho-Sociale Oncologie (IPSO), de koepelorganisatie van de 80 inloophuizen in ons land. Hij slingerde het onderwerp subsidie aan. Burgemeester Hans Vroomen van de gemeente Ommen kwam langs om zijn waardering uit te spreken over het initiatief van de meet & greet. Hij is er vast van overtuigd dat dit de kloof tussen politie en burgers aanzienlijk verkleint.

En tot slot Karin van der Toorn en Kees Hofstee. De kandidaat Statenleden vestigden de aandacht op de Provinciale Verkiezingen. Karin van der Toorn komt uit voor het CDA, Kees Hofstee voor de VVD. Van der Toorn staat 14e op de lijst en heeft 3000 stemmen nodig om in de Staten te komen.
De eerstvolgende meet & greet is voor de verkiezingen van Provinciale Staten en het Waterschap en valt gelijk met de Vilsterse boerenmarkt.

Beelden meet & greet Vechtdal Leeft TV.

Artikel delen:
Video 1
Video: Meet en Greet febr 2019