Toneel uitvoering Kolde’r

HOONHORST – Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart staan wij voor u op de planken in zaal Kappers. Ditmaal met “Roef Radtie op vekaanzie (Spanien Olé”, een blijspel van Bernd Gombold en vertaald door Ben ten Veld.

Al 20 jaar gaan Roelof, zijn vrouw Jantje en dochter Wendy op vakantie naar hetzelfde kleine hotel in Spanje. Roelof, een lompe automonteur, komt hier alleen voor het naburige naaktstrand. Zijn vrouw Jantje probeert hem zoveel mogelijk in te tomen. Dochter Wendy heeft haar eigen speciale reden om elk jaar weer met haar ouders mee te gaan op vakantie. Deze keer is opa ook van de partij.
Maar in het hotel is er ook nog een andere familie te gast, maar deze zit geheel anders in elkaar. Coba, een bazige vrouw die thuis de broek aan heeft, is samen met haar echtgenoot Siep en zoon Henkie te gast.
Zullen zij genieten van een rustige vakantie in de Spaanse zon en op het Spaanse strand? Een prachtig mooi toneelstuk om een avond te lachen.
Voor 7.50 euro per persoon en kinderen t/m 15 jaar 6 euro kunt u kaarten reserveren op telnr. 0529-401350.
Graag zien wij u in maart bij zaal Kappers!

Nog meer toneel

Op 15 en 16 maart is er ook toneel en zelfs op 2 plekken. Bij Het Boskamp speelt de groep uit het Drentse Veeningen en in Hoonhorst speelt de zelfde avond toneelgroep Kolder uut Hoonhorst. Eigenlijk niet zo handig, of juist wel. Je gaat gewoon de ene avond naar Het Boskamp en de andere avond naar Kappers. Het voordeel hiervan is, dat je van te voren zeker weet dat je hele weekeinde schik hebt. Gewoon doen!

Artikel delen: