START Racing dit seizoen ondersteunt door ten Kate Racing Products

START Racing dit seizoen ondersteunt door ten Kate Racing Products

NIEUWLEUSEN – START Racing wordt dit seizoen weer ondersteund door ten Kate Racing Products uit Nieuwleusen. De samenwerking die vorig jaar goed is bevallen, wordt ook dit jaar weer voortgezet. Het is voor beide partijen een duidelijke win-win situatie. START heeft zo de kennis en de know how dichtbij en Ten Kate blijft betrokken bij de ONK races in de OW Cup.

De ondersteuning betreft beide motoren waarmee het team uit Nieuwleusen gaat rijden in de ONK OW-cup races. De CBR Honda Cbr1000sp2, waarmee Danny van der Sluis uit Staphorst gaat proberen mee te strijden om de titel in de hoogste klasse in het ONK, de OW Supercup 1000, zal door Ten Kate getuned worden, evenals de Ten Kate Honda Cbr 500r waarmee debutant Leon Stolte het asfalt op zal gaan in de OW cup 300. Tijdens de race weekenden zullen de specialisten van Ten Kate het team ook bij staan.

De eerste race is op zaterdag 6 april op het TT circuit van Assen. Voorafgaand aan deze race gaat het team begin maart nog trainen op het circuit van Almeria en Valencia in Spanje.

Wie het team en de motoren al eerder wil zien moet zaterdag 30 maart noteren, dan zullen de coureurs en hun motoren gepresenteerd worden aan sponsoren en race liefhebbers.

Bij de foto: Berry Klein (links), voorzitter START racing en Ronald ten Kate (rechts), ten Kate Racing Products ondertekenen het contract.

Foto 1
Artikel delen: