College gemeente Dalfsen bezoekt Hoonhorst

HOONHORST – DALFSEN – Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in elke kern.  Op dinsdag 26 februari bezoekt het college Hoonhorst. Om 20.00 uur in zaal Kappers start de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang. Het college praat inwoners uit Hoonhorst dan bij  over actuele gebeurtenissen in de buurt.

 

Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder zonneparken, DNA van Dalfsen en de stand van zaken N35.

 

Vragen stellen

Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot maandag 25 februari. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

 

U bent van harte welkom

De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats in Zaal Kappers. Namens Plaatselijk Belang Hoonhorst en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

Artikel delen: