Zwemschool Kontrast: zwemles met garantie! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zwemschool Kontrast: zwemles met garantie!

DALFSEN – Erkend ABC Zwemles bij Zwemschool Kontrast. Uniek bij ons is, dat je kind binnen korte tijd op een veilige manier goed leert zwemmen. We geven daar zelfs garantie op. Dat doen we met goed opgeleide instructeurs, die zelf bij het kind in het water staan, met kleine groepjes van maximaal 8 kinderen, steeds met dezelfde juf, zodat alle kinderen voldoende aandacht krijgen.

Je kunt kiezen tussen een extra lange les van 2 uur, waarbij per les, grote vooruitgang kan worden geboekt. Of lessen van één uur. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van de EasySwim Pro (drijfpakjes), die niet aangeschaft hoeven te worden, maar door hen beschikbaar worden gesteld.

Met een kind volgsysteem kun je thuis de verrichtingen van week tot week volgen. Zo ben je steeds op de hoogte ze is aangesloten bij de Envoz: (erkend door de Nederlandse vereniging van zwembad- sport en recreatiemedewerkers (NVZ)) De missie van ENVOZ is de veiligheid in het water bevorderen. Ze krijgt met enige regelmaat controle bezoeken tijdens de reguliere zwemlessen en de diploma afzwemmomenten. Wij worden dan getoetst op de vaardigheden van het kind, hoe wij de kinderen het zwemmen aanleren tijdens de zwemles en wat wij de kinderen aanleren.

Na elk bezoek hebben wij overleg met de afgevaardigde van ENVOZ over de kwaliteit die wij leveren. Met deze samenwerking slagen wij erin onze zwemlessen steeds maximaal op ieder kind te laten aansluiten en op die manier de veiligheid van de kinderen in het water te bevorderen. A,B en C gehaald maar je wilt nog verder? Dat kan met de Dolfijnen serie: Brons /Zilver /Goud en Diamant.

4 maanden lang elke maand een diploma.
Na het behalen van deze diploma’s is het kind nog behendiger en vrijer in het water en kan het zichzelf en anderen redden.
Zonder zich aan de kant of op enigerlei andere wijze af te zetten kunnen zij een behoorlijke afstand afleggen en zich redden uit ‘lastige’ situaties. We bieden ook mogelijkheden voor kinderen die moeilijker leren of fysiek niet met andere kinderen mee kunnen komen. In kleinere groepjes of één op één zorgen we er voor dat ook zij het diploma halen. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar zwemschool@kontrastdalfsen.nl Opgeven voor zwemlessen? Bezoek onze website en ga naar ‘Zwemschool’ ‘Aanmelden zwemles’ of mail naar zwemschool@kontrastdalfsen.nl

Foto 1
Artikel delen: