Compostactie SKB Nieuwleusen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Compostactie SKB Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 2 maart tussen 9.00 uur en 17.00 uur houdt SKB (Stichting Kinderhulp Beregszasz) haar jaarlijkse compostactie in Nieuwleusen. Vele vrijwilligers gaan huis aan huis langs om de zakken potgrond, compost en mestkorrels aan de man (vrouw) te brengen.

De tijd van het aanpakken van de tuin vindt weer plaats en door het aanschaffen van deze materialen via deze actie wordt u het halen en sjouwen met de zware zakken bespaard. En u steunt daarmee het goede doel!!!

Net als vorig jaar gaan we ook weer oude mobiele telefoons inzamelen, dus als u er nog één of meerdere in de la heeft liggen willen wij ze graag hebben. Voor ons brengen ze geld op en worden ze op een milieuverantwoorde wijze gerecycled.

De opbrengst van deze actie is bestemd om kinderen uit de Oekraïne een zorgeloze vakantie aan te bieden. Europa Kinderhulp organiseert de vakantiereis en Stichting Kinderhulp Beregszasz zorgt voor de financiën voor de reis.

U kunt eventueel  per mail een bestelling doen. gea@pekkeriet.nl  De bezorging vindt dan eveneens plaats op 2  maart of op afspraak. U kunt ook contact opnemen met Boudewijn Beekveldt, tel. 0523-648813.

 

SKB hoopt er op dat de actie een succes wordt zodat de kinderen uit Beregszasz weer kunnen genieten van een paar prachtige weken in Overijssel.  Een vakantie waardoor zij extra gemotiveerd worden iets van hun leven te maken.

 

Foto 1
Artikel delen: