Landelijk directeur Amnesty International in Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Landelijk directeur Amnesty International in Dalfsen

DALFSEN – Directeur Amnesty Nederland Eduard Nazarski komt naar Dalfsen. De avond wordt gehouden op 6 maart 2019 in zalencentrum ‘De Overkant’, Kerkplein 22 te Dalfsen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 kunt u binnenlopen. De entree is gratis.

Eduard Nazarski
De werkgroep Dalfsen is zeer vereerd dat dit jaar directeur Eduard Nazarski van Amnesty International in Nederland, zijn medewerking heeft toegezegd. Hij heeft de dagelijkse leiding over de landelijke organisatie van Amnesty in Nederland. Maar hij is vooral ook het gezicht van Amnesty naar buiten en als zodanig regelmatig in de media te zien en te horen. Hij kan op heel bevlogen wijze praten over het belang van het werk dat Amnesty wereldwijd voor de bescherming van mensenrechten doet. Op deze avond houdt Eduard een lezing over ”De noodzaak van mensenrechten in een snel veranderende wereld”

Start collecteweek 11-16 maart 2019
Met deze thema-avond geeft de werkgroep Amnesty International Dalfsen de aftrap voor de collecteweek van 11 – 16 maart, wanneer ook in Dalfsen en omgeving weer tientallen collectanten langs de deuren gaan. Deze collecte-opbrengst is heel belangrijk voor Amnesty, om op te kunnen blijven komen tegen schendingen van fundamentele mensenrechten. Amnesty neemt namelijk geen subsidies aan, omdat zij onafhankelijk van overheden wil kunnen opereren.

Foto 1
Artikel delen: