Uitslag Hippisch Nieuwleusen 24-2 en 3/3 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Uitslag Hippisch Nieuwleusen 24-2 en 3/3

NIEUWLEUSEN – Nicky Snijder Brons op het NK in de Lichte tour. Op 2 maart werd op het knhs centrum in Ermelo het NK subtop dressuur verreden. Dit zijn de kampioenschappen voor de hoogste klasses in de dressuursport  in Nederland.

Nicky Snijder kwam met de 8 jarige gameboy sth uit in de klasse lichte Tour. Dit is na de Grand Prix de hoogste klasse is de dressuursport.

Nicky is stalruiter bij stal stouwehof te Hasselt. Hij rijdt gameboy al 4 jaar en heeft hem zelf opgeleid naar dit niveau. Via eerdere selecties wisten ze zich te plaatsen voor dit NK.

Het kampioenschap werd verreden over 2 proeven. In de eerste proef haalde Nicky een mooie 3e plaats met 68,9% en hiermee was hij geselecteerd voor de 2e proef: de kür op muziek! Ook in de kür op muziek haalde hij een 3e plaats met een score van 70,8%. Met het gemiddelde van beide proeven werd het eindklassement opgemaakt en dit betekende dat hij een mooie bronzen medaille in ontvangst mocht nemen!

Roos Ottenhof met Pluk 4e prijs Overijsselse kampioenschappen dressuur klasse B cat A/B met 62,50 %. Kampioenschappen waren afgelopen zaterdag 16 februari in Hardenberg.

 

Op zaterdag tijdens Paard Balkbrug 2019 was Pien de Boer ook in vorm met haar pony Papaya. Zij reed mee met de Sixbar, een rubriek waar elke ronde de hindernissen hoger worden. Zij heeft deze rubriek weten te winnen door over een hindernis te gaan van maar liefst 1.35 m

 

Isa Legebeke heeft vrijdagavond 22 februari deelgenomen aan een springwedstrijd in Zuidwolde.

Met haar pony Le Lippo wiste ze in het springen klasse B cat. DE in het 1ste parcours een 5de prijs te behalen,  en in het 2de parcours behaalde zij met dezelfde pony ook nog een 2de prijs.

Artikel delen:
Foto's 3
Uitslag Hippisch Nieuwleusen 24-2 en 3/3 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Uitslag Hippisch Nieuwleusen 24-2 en 3/3 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto