Tafeltennissers De Spiegel in de prijzen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Tafeltennissers De Spiegel in de prijzen

DALFSEN – Afgelopen weekend werd tijdens het NK tafeltennis in Zwolle ook de landelijke finale van Table Tennis The Battle gespeeld. Dit landelijke toernooi is toegankelijk voor de winnaars van de gemeentelijke scholierentoernooien. Vanuit Dalfsen deden twee teams van De Spiegel mee en 1 team van de Heilig Hart School uit Lemelerveld, onder begeleiding van DTV’84.

In een mooie ambiance in de Landstede sporthal kwamen Huub Cents en Sam Veltien niet bij de eerste teams in hun poule, ondanks een paar mooie overwinningen. Ook team 1 van de Spiegel, Sven Toeter en Thomas Mestenbeld, moest ondanks een tomeloze inzet meerdere malen hun tegenstanders feliciteren. Hoe anders verging het team 2 van De Spiegel. Joep Dieker en Fabian Toeter speelden vol overgave hun wedstrijden en wisten diverse wedstrijden in winst om te zetten. Uiteindelijk leverde dit de bronzen medaille op, achter de Galvanischool en de St Paschalisschool, beiden uit Den Haag.

Naast hun eigen wedstrijden hebben de jongens ook kunnen genieten van de landelijke finales op het NK en een weergaloze tafeltennisdemonstratie. Vanuit DTV’84 werd ook genoten van het plezier en de sportiviteit van de jongens van De Spiegel en Heilig Hart.

Artikel delen:
Foto 1