NLDoet helpt Noggus & Noggus met restyle winkel

NLDoet helpt Noggus & Noggus met restyle winkel

DALFSEN – Kringloopwinkel Noggus & Noggus aan De Singel wordt deze maand compleet gerestyled. Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart staan in het teken van NLDoet en dat betekent een hoop helpende handjes. Mensen van de gemeente Dalfsen, de sociëteit Vechtdal vrouwen, de Dolly Dots en leerlingen van Landstede hebben zich aangemeld om de handen eens flink uit de mouwen te steken.

Er gaat nogal wat veranderen. Los van het feit dat de wanden lichtgrijs worden geschilderd, wordt ook de winkel compleet omgegooid. Het assortiment kleding wordt naar voren getrokken, de kassa verhuist naar de andere kant en de entree wordt een stuk ruimer, wat vooral de mensen in een rolstoel of een scootmobiel zal aanspreken.

“Tijdens NLDoet gaan we bergen werk verzetten. We zijn ontzettend blij met het aantal aanmeldingen. Maar voordat we aan de slag gaan houden we eerst uitverkoop. We hebben de ruimte nodig om te kunnen werken.

Daarom geven we van zaterdag 9 tot en met donderdag 14 maart 50 procent korting op het gehele assortiment”, aldus bedrijfsleider Robin Drost. Hij voegt toe dat hij zeer te spreken is over de spullen die de Dalfsenaren aanleveren. “De toevoer is groot en over het algemeen van hoge kwaliteit. Daar is iedereen blij mee.”
Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is Noggus & Noggus gesloten.

Video 1
Video: Noggus & Noggus
Artikel delen: