Heeft u moeite om uw gewicht op peil te houden?

DALFSEN – Op  een verantwoorde manier op een gezond gewicht komen en ook behouden? Een ‘crash dieet’ werkt maar voor even…..het bekende ‘jojo effect’ loert om de hoek…… Het beste resultaat heeft u wanneer u het roer helemaal om gooit! Een actievere leefstijl…

U krijgt inzicht in gezonde voeding, hoe u het beste kunt trainen, bewegen en hoe mechanismen werken waardoor u bijvoorbeeld meer gaat eten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat programma’s waarbij  diëtist, psycholoog en fysiotherapeut betrokken zijn een beter resultaat hebben.

Het grote voordeel is dat u in een groep van tenminste 6 personen deelneemt, u elkaar kunt stimuleren, herkenning voelt…

Het SLIM programma duurt 12 weken, het is een programma waarin diëtist, PMT-er en fysiotherapeut samenwerken.

  1. Diëtist: 6 thema avonden.
  2. PMT psychomotore therapie.
  3. Fysiotherapeut: individuele intake, waarbij conditie, kracht, training belasting wordt bepaald en een individueel trainingsschema wordt opgesteld.

2x per week trainen/sporten/bewegen, waarbij het plezier in bewegen voorop staat. Tussentijds en aan het einde vindt een evaluatie plaats.

Is uw belangstelling gewekt? Op dinsdag 12 maart , aanvang 20.00 uur organiseren wij een informatie avond over het programma. Locatie:  Fysiotherapie Dalfsen, Pleijendal 89-91, Dalfsen.
Opgeven kan bij Fysiotherapie Dalfsen:
0529-431 609 of per email info@fysiotherapiedalfsen.nl

Bij voldoende deelname starten we z.s.m.

Artikel delen: