Het Waterschapsdebat op dinsdag 12 maart

DALFSEN – Binnenkort vinden de waterschapsverkiezingen plaats. Dan kunt u stemmen op een lid van het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta). Maar wat doet het waterschap eigenlijk, waarom wordt er gestemd en wat zijn de standpunten van de verschillende partijen?

 

Dáár komt u achter bij Het Waterschapsdebat, aankomende dinsdag 12 maart om 20.00 in Theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Alle acht verkiesbare partijen worden vertegenwoordigd. In vier debatrondes lichten zij hun standpunten toe.

Dijkgraaf Herman Dijk van Waterschap Drents Overijsselse Delta over de waterschapsverkiezigen:
Ook in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse Delta is water overal om ons heen. Het waterschap houdt al dat water op peil, beschermt ons tegen hoog water en maakt het afvalwater van huishoudens en bedrijven schoon. Hoe ze dat doen? Daarin maken bestuurders van het waterschap een keuze. En de bestuurders kun je kiezen op 20 maart.

Toegang voor het Waterschapsdebat op 12 maart is gratis. Wilt u aanwezig zijn? Aanmelden kan door een mail te sturen naar detoekomstmakersdalfsen@gmail.com

 

——

Het Waterschapsdebat is onderdeel van een serie inspirerende evenementen georganiseerd door De Toekomstmakers. Bestaande uit de Duurzame Dorpen van de Gemeente Dalfsen: Nieuwleusen Synergie, Duurzaam Hoonhorst, Duurzaam Oudleusen, Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en Groen Gebogen uit Dalfsen.

Artikel delen: