Voorbeschouwing SV Dalfsen – VV Heerde

DALFSEN – SV Dalfsen speelt vandaag de belangrijke thuiswedstrijd tegen subtopper VV Heerde. Oftewel de nummer 2 tegen de nummer 3 van de competitie. Op 21 oktober 2018 eindigde de uitwedstrijd in Heerde in een gelijke stand; 1-1, waarbij in de slotfase een doelpunt van Dalfsen vanwege vermeend buitenspel werd afgekeurd.

Kortom vandaag de kans om het een en ander recht te zetten. Bij winst voor Dalfsen ontstaat een behoorlijke gat met Heerde van 7 punten, bij verlies wordt het gat verkleint tot slechts 1 punt.

In de tweede klasse L staan morgen nog een aantal wedstrijden op het programma, koploper Lemelerveld speelt thuis tegen middenmoter Germanicus en in de noordelijke regionen spelen Stadskanaal (nummer 4) en Valthermond (nummer 5) tegen elkaar. Kortom een paar mooie affiches op weg naar de eindfase in de competitie.

Vorige week werd er in verband met het carnaval niet gevoetbald. De selectie van SV Dalfsen bezocht de wedstrijd Go Ahead Eagles – MVV in De Adelaarshorst te Deventer. Doel was om oud-teamgenoot Maarten Pouwels aan het werk te zien en dat lukte! Maarten werd een kwartier voor tijd ingebracht en scoorde de 2-0 voor Go Ahead. Dit doelpunt werd precies aan de kant gemaakt waar de Dalfser selectie op de tribune zat en dus vierde Maarten zijn doelpunt met zijn oud teamgenoten.

De wedstrijd op Sportpark Gerner start om 14.00 uur en u bent van harte welkom om deze derby bij te wonen.

Artikel delen: