Carolina and the BluesMen op 17 maart in Dalfsen - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Carolina and the BluesMen op 17 maart in Dalfsen

DALFSEN – STERREBOS – De band Carolina (een inwoonster van Dalfsen) and the BluesMen is in korte tijd uitgegroeid tot een band met een stevige basis en een repertoire met een grote variatie in blues en aanverwante muziek. De muzikanten die hun roots in vele bands en muziekstijlen hebben liggen, hebben elkaar gevonden in de muziek en in deze band. En dat spat er bij een optreden dan ook van af.

 

Zij laten zien en horen dat muziek maken een plezier is en ze weten dat ook over te brengen op het publiek. Blues is beslist niet saai en dat laat Carolina and the BluesMen zien en horen. Bekende maar ook onbekende nummers uit de blues-stamboom komen aan bod waarmee er een swingend en afwisselend repertoire op het menu staat. Nummers zijn er van Shaun Murphy, Allman Brothers Band, Jonny Lang, Aaron Neville en Stevie Ray Vaughan. Plezier in het samenspel tussen de twee gitaristen en de Hammond. Plezier in meerstemmige zang. Plezier in interactie.

 

 

Carolina and the BluesMen vindt haar basis in Gelderland en Overijssel, maar opgetreden wordt er overal. Carolina verwijst met een knipoog naar de muzikale staten North and South Carolina in de Verenigde Staten. Bekend vanwege verschillende muziekstijlen en vanwege toonaangevende blues festivals zoals het Cape Fear Blues Festival en het Piedmont Annual Carolina Blues Festival. Carolina verwijst in de eerste plaats naar frontvrouw Caroline Rijnen. Zij voert de bezetting aan met haar lead vocals. De BluesMen bestaan uit Max Aust, drums/background vocals, Roland Kip, bass/background vocals, Johan Cordes keybords/Hammond/background vocals en Richard Roestenburg, guitar/background vocals.

 

 

Zorg dat u erbij bent zondag 17 maart. Ze gaan om 14.00 uur van start.

Het zal ongeveer duren tot 16.00 – 16.30 uur. De toegang is gratis, maar ze gaan wel met de pet rond.

 

Zondag 17 maart 14.00 uur

 

Partycentrum het Boskamp

Sterrebosweg 2

7722 KG Dalfsen

Tel. 0529-431712

www.hetboskamp.nl

Artikel delen: