Steun 60-jarige Fotoclub Dalfsen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Steun 60-jarige Fotoclub Dalfsen

DALFSEN – Steun 60-jarige Fotoclub Dalfsen via Rabobank Clubkas Campagne. De fotoclub Dalfsen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Alle particuliere leden van de Rabobank kunnen van 15 maart tot en met 1 april 2019 hun stem uitbrengen. De fotoclub hoopt op veel stemmen.

De opbrengst gaat naar activiteiten in verband met het 60-jarige bestaan van de fotoclub Dalfsen in 2019.

De fotoclub Dalfsen organiseert in het kader van haar 60-jarige jubileum onder andere een speciale expositie in oktober 2019.  Het thema van deze expositie is al bekend: ‘DALFSEN IN BEELD’. De leden zorgen ervoor dat alle kernen in de gemeente en hun omgeving aan bod komen op deze expositie. Het definitieve programma van het 60-jarig jubileum maakt de fotoclub op een later tijdstip bekend.

In het najaar 2019 is het 60 jaar geleden dat een groepje actieve amateurfotografen het initiatief nam om de fotoclub Dalfsen op te richten. Samen hun hobby uitoefenen en leren van elkaar. Toen nog een periode van zwart-wit-fotograferen en niet vergelijkbaar met het huidige digitale tijdperk en de mogelijkheden daarvan! De leden van de fotoclub komen maandelijks bij elkaar. Telkens is er een thema waarmee ze op pad zijn gegaan. Het is iedere keer weer verrassend dat dit tot heel verschillende creatieve resultaten leidt. De fotoclub exposeert elk jaar op verschillende locaties in de gemeente Dalfsen. De eerstvolgende expositie heeft als thema: ‘Onderweg’.

Artikel delen: