Jaarlijkse scootmobieltraining - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jaarlijkse scootmobieltraining

DALFSEN – De scootmobiel gebruiker is steeds meer een vertrouwde verschijning in het verkeer. De scootmobiel is voor steeds meer mensen een uitkomst om zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Toch kan deelnemen aan het verkeer een heel waagstuk zijn. Reden genoeg om deze jaarlijkse training uit te voeren.

De geplande training bestaat uit een theorieles op dinsdagmorgen 2 april van 10.00 tot 12.00 uur in de Panoramazaal (eerste verdieping) van de Trefkoele+ te Dalfsen. En een praktijkles op 9 april in Dalfsen. Bij voldoende belangstelling (minimaal 8 personen) zal de praktijkles ook in Lemelerveld en Nieuwleusen plaatsvinden.
Het is een waardevolle jaarlijkse training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Taxivervoer voor u en uw scootmobiel, van en naar de Trefkoele+, zal indien nodig geregeld worden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de organisatie.
U moet zich wel aanmelden voor deelname aan de training. Dit kan tot 18 maar 2019 bij SAAM Welzijn, tel.: 0572-482121 of per mail info@saamwelzijn.nl

Artikel delen:
Foto 1