Burgemeester Ommen geeft aftrap van onze NL Doet bij Rika - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Burgemeester Ommen geeft aftrap van onze NL Doet bij Rika

DALMSHOLTE – NL Doet bij `t Olde Manegepeerd. Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart komen de NL Doet dagen er aan. We kunnen altijd nog mensen er bij gebruiken hoor. Wat voor ons een goede opsteker is dat vrijdag 15 maart Burgemeester Hans Vroomen om 10.30 de aftrap van onze NL Doet maakt. Ook hij steekt de handen uit de mouwen. Dus help ons en de paarden.

 

De koffie en lunch staan klaar. Zo genieten we er met elkaar van als de klus geklaard is.  Wat gebeurt er op deze dagen.

Grote schoonmaak

Door de jaren heen is dit een mooie gelegenheid om ook `t Olde Manegepeerd te helpen om klusjes op te knappen. We nodigen iedereen uit om op deze dagen mee te helpen als vrijwilliger. Wat willen wij? Omdat de paarden op stal staan moet er veel schoon gemaakt worden. Samen kunnen we de paarden schone stallen geven en ze verwennen met een lekkere borstelbeurt. Of help mee om de tweedehands spullen op te ruimen en klaar te maken voor de verkoop. De nieuwe overkapping moet geschilderd worden en plantjes moeten gepoot.

Verder kunnen we de bezoeker laten zien in wat voor omgeving de paarden leven. Op deze dag staan de natjes en droogjes weer klaar want ook de maag moet gevuld worden na een dag werken. Samen staan we sterker! Alvast bedankt namens de vrijwilligers die zich nu al inzetten . Zij kunnen nog veel hulp gebruiken. Kijk ook 15 maart in de brievenbus want dan komen de stemkaarten weer binnen. Stem op ons wij staan als St `t Olde manegepeerd onder Ommen.

Foto 1
Artikel delen: