College gemeente Dalfsen bezoekt Oudleusen

OUDLEUSEN – Op 19 maart tijdens de gemeentelijke informatieavond om 20.00 uur in de Wiekelaar. Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in elke kern.  Dit keer in de Wiekelaar de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang Oudleusen.

Het college praat inwoners uit Oudleusen dan bij over actuele gebeurtenissen in de buurt.

Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder vliegroutes Lelystad, de N340, woningbouw en het DNA van Dalfsen.

Vragen stellen

Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot maandag 18 maart. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

U bent van harte welkom

De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Wiekelaar. Namens Plaatselijk Belang Oudleusen en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

Artikel delen: