Wandeltocht in Vilsteren - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Wandeltocht in Vilsteren

VILSTEREN – Op zondag 31 maart organiseert de Activiteiten Commissie in samenwerking met de stichting ALS een wandeltocht door mooi Vilsteren en omgeving. De natuur komt weer tot bloei en hier willen we u graag van laten genieten.

U kunt vanaf de parkeerplaats bij de kerk vertrekken tussen 10.00 en 13.00 uur voor de uitgezette en gemarkeerde routes van 5, 10 en 15 km. Bij aanmelding ontvangt u een boekje met informatie over memorabele punten die u onderweg passeert.
Deelname aan deze wandeling kost € 5,00 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen. De opbrengst is (deels) voor het behoud en onderhoud van o.a. het Parochiehuis in Vilsteren en voor de stichting ALS.
Onderweg is er koffie/thee/ranja en koek te koop. Na afloop van de wandeling kunt u in het Landgoedcentrum, gelegen naast de kerk, genieten van o.a. heerlijke en ter plekke gebakken pannenkoeken, welke te koop zijn tegen een schappelijke prijs. Tevens is er een kleine voorjaarsmarkt die georganiseerd wordt door de stichting ALS.
Kortom, naast het genieten van de bijzondere omgeving rondom Vilsteren zorgt u door uw deelname ervoor dat goede doelen worden gesteund. Wij zien u graag op zondag 31 maart!
Inlichtingen bij: www.acvilsteren.nl, info@acvilsteren.nl of tel: 0529-458584.
Voor een online donatie voor de stichting ALS ga naar: Team ALS Donderslag Bij Heldere Hemel.

Foto's 2
Wandeltocht in Vilsteren - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: