Samenwerking Amersfoortse en Vitaal Vechtdal

DALFSEN – De Amersfoortse, de verzekeraar voor ondernemers, sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Met hun jarenlange ervaring in preventie en re-integratie draagt de organisatie graag een steentje bij aan een vitaler Vechtdal.

 

Luuk de Vos, verkoopdirecteur De Amersfoortse: ‘Wij vinden het belangrijk dat er regionaal wordt samengewerkt aan gezondheid en duurzame inzetbaarheid van werkgevers en werknemers. We zijn blij dat we in Vitaal Vechtdal een partner vinden die gericht is op het stimuleren van een gezonde leefstijl in de regio. Zelfstandigheid is een groot goed. Daarom helpt De Amersfoortse ondernemers, bedrijven en hun medewerkers om fysiek, mentaal en financieel zo gezond mogelijk te blijven. Vitaliteit is daarvoor een belangrijke sleutel. Samen met Vitaal Vechtdal willen we hier graag verder vorm aan geven, met name gericht op de doelgroep ondernemers’.

 

Met het oog op vergrijzing, langer doorwerken, maar ook de verzuimkosten, wordt de gezondheid van werknemers steeds belangrijker. Het is Paul Habets, voorzitter Bestuur Vitaal Vechtdal, bekend dat bedrijven het lastig vinden om vorm te geven aan gezondheid en vitaliteit. ‘Een werkgever die helpt gezond te leven, helpt én zichzelf én de werknemer.’

 

Vitaal Vechtdal is dan ook blij met de toetreding van De Amersfoortse tot het netwerk van Vitaal Vechtdal. Samenwerken met de praktijk en van elkaar leren is belangrijk. Naast De Amersfoortse zijn ook Alfa-college, Carinova, Gemeente Hardenberg, Gemeente Ommen, GGD IJsselland, Medrie, Saxenburgh Groep, Salland Zorgverzekeringen, Vrieling Adviesgroep, Zilveren Kruis en ONVZ zorgverzekeraar partners van Vitaal Vechtdal.

 

Artikel delen: