Leren hoe je gezonde maaltijden op tafel zet? Vivacious helpt

Leren hoe je gezonde maaltijden op tafel zet? Vivacious helpt

DALFSEN – Wil je graag een gezonde leefstijl creëren, leren hoe je gezonde maaltijden op tafel zet en/of afvallen, maar moet het niet met te veel poespas zijn? Dan zijn de weekmenu’s van Vivacious echt wat voor jou!

Vivacious biedt dit op 2 manieren aan:

  1. Groepsbegeleiding op dinsdagavond om 19:30 door samen te streven naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Bovendien werkt het extra motiverend om je doel met andere lotgenoten te bereiken en geeft het een extra stok achter de deur. Je leert hier hoe je verantwoord kunt omgaan met voeding en beweging, word je apart genomen voor een weeg -en meet moment (lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage en eventueel middelomtrek) en leren we van elkaar door tips & tricks.
  2. Wekelijks een menu opgestuurd krijgen via de mail met heerlijke uitgeschreven recepten (voor het hele gezin), waardoor je zelf niet hoeft na te denken wat je ’s avonds op tafel zet. Je kan zelf of samen met je partner/gezin lekker uitproberen en ontdekken wat voor gezonde keuzes erbij jullie passen. De menu’s zijn hetzelfde als die van de groepsbegeleiding en worden elke dinsdagavond verstuurd.

Voor beide opties geldt: Je bepaalt zelf hoeveel weken je meedoet!

Kosten: Digitaal weekmenu is €7,50 per week en groepsbegeleiding is €10,00 per week.

Omdat Vivacious is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) kan dit (gedeeltelijk) vergoed worden door zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar vi-va-cious@outlook.com

Voor meer mogelijkheden om op weg te gaan naar een gezonde leefstijl kun je altijd een kijkje nemen op www.livevivacious.nl

Artikel delen: