Breng je snoeihout naar Ankum! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Breng je snoeihout naar Ankum!

ANKUM – Breng je snoeihout naar Ankum en steun ‘Strijd van Salland’. Op 22 april 2019 (2e Paasdag) organiseert Plaatselijk Belang Ankum weer het jaarlijkse Paasvuur in Ankum. Om 19.30 uur wordt de Paasbult aangestoken door onze nieuwe burgemeester, Erica van Lente. De locatie: het maisveld aan de Vossersteeg tegenover huisnummer 91.

De brengdagen voor het snoeihout zijn op zaterdag 30 maart, zaterdag 6 april, zaterdag 13 april en zaterdag 20 april tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Er mag alleen snoeihout mag worden gebracht. Ander materiaal en/of boomwortels worden geweigerd.

Het snoeihout kan gratis worden afgeleverd. Wel wordt een bijdrage gevraagd voor ‘Strijd van Salland tegen Kanker’. Dit is een actie van Vereniging Heino Helpt om donaties te werven voor meer onderzoek naar hersenkanker. Het geld dat met Strijd van Salland wordt ingezameld is 100% bedoeld voor hersentumoronderzoek.

Strijd van Salland is een evenement op 23 juni 2019 waarbij meerdere routes worden uitgezet in klaverbladvorm. De uitgezette routes gaan langs de mooiste plekjes van Salland. Er zijn verschillende onderdelen: wandelen, hardlopen, steppen, toerfietsen en wielrennen. De teams die meedoen zamelen sponsorgeld in. Verschillende inwoners uit Ankum doen mee, waaronder ons bestuurslid Dick Lindeboom.

Brengt u geen snoeihout, dan kunt u een bijdrage doen tijdens het Paasvuur of via de knop ‘doneer nu’ op www.strijdvansalland.nl.

Artikel delen:
Foto 1