Speelochtend voor peuters op Sjaloom - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Speelochtend voor peuters op Sjaloom

ANKUM – Op donderdagochtend 4 april aanstaande houdt cbs Sjaloom een gezellige speelochtend voor peuters (van 2 tot 4 jaar). Er zijn leuke spelletjes op het plein en in het speellokaal. Peuters die al aangemeld zijn maar ook andere peuters zijn van harte welkom. Tevens kunnen ouders of verzorgers de school

Sjaloom is een Christelijke basisschool waar iedereen welkom is. Samen met ouders, leerkrachten en de kinderen is een veilige en gezellige omgeving gecreëerd, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Binnen het onderwijsconcept “Actief Leren” leren kinderen o.a. zelfstandig werken, samenwerken, zelf keuzes maken en zelf oplossingen bedenken.
Kracht van de school is verder dat vanwege de grootte van de school gewerkt wordt in overwegend kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor kinderen en hun ouders. Kinderen (en ouders) zijn elke dag welkom vanaf 8 uur. De school werkt met een continurooster, wat betekent dat alle kinderen op school lunchen.
De speelochtend wordt gehouden van 9.00 tot 11.00 uur. Ouders die voor hun kind een moderne, gemoedelijke school zoeken kunnen sowieso altijd contact zoeken met Sjaloom.

Artikel delen: