Saam met zorg bewegen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Saam met zorg bewegen

DALFSEN – Voor alle mantelzorgers binnen de gemeente Dalfsen bieden we 5 thema-wandelingen aan.

Wandelen is een goede manier om mensen op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. Frisse lucht en de natuur kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van mensen. Voor alle mantelzorgers binnen de gemeente Dalfsen bieden we 5 thema-wandelingen aan (26 april, 17 mei, 28 juni, 20 september en 18 oktober 2018). We starten om 10.00 uur bij het station in Dalfsen en iedere wandeling zal ongeveer 2 uur duren.
Natuurcoach Annet Tromp levert inhoudelijk een bijdrage. Er zal samenhang tussen de wandelingen zijn, maar iedere wandeling is ook los te volgen. Tijdens de wandelingen zal (mindfull) ingegaan worden op thema’s die spelen bij mantelzorgers, maar vooral gericht zijn op zelfinzicht en het versterken van mantelzorgers. Uitgangspunt: Iedere mantelzorger is uniek ! Het wandelen is kosteloos.
Na afloop is er gelegenheid om een kop koffie te drinken in het ‘Oude Station’ (op eigen rekening). Mocht vervoer naar Dalfsen een probleem zijn, neem dan contact met ons op. We kunnen dan proberen iets met elkaar te regelen.
Voor informatie kunt u zich wenden tot Janny Velthuis, mantelzorgteam Saam Welzijn (j.velthuis@saamwelzijn.nl of telefonisch 06-11276383)

Foto 1
Artikel delen: