Open dag SchilderschoolZwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Open dag SchilderschoolZwolle

ZWOLLE – Op zaterdag 13 april houdt SchilderSchoolZwolle OPEN DAG van 13.00-17.00 uur. U kunt zich informeren over de algemene introductielessen tekenen/schilderen en de kennismakingslessen portret en model die in mei en juni gepland staan. Tevens kunt u zich oriënteren over het programma 2019-2020

SchilderSchoolZwolle geeft schilderlessen aan de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Het aanbod omvat Portret/Modelcursussen; Autonoom schilderen en Abstract. Er zijn ook groeps- en individuele werkbesprekingen mogelijk.

De studies zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij de inhoudelijke beeldende ontwikkeling en het proces centraal staan. Alle aspecten van het schilderen- en tekenen inclusief kunstgeschiedenis komen aan bod. De lessen zijn geschikt voor mensen die zich tenminste een aantal jaren willen toeleggen op hun inhoudelijke ontwikkeling, ook voor de (aankomend) kunststudenten. Het is belangrijk dat u ook thuis studeert.
U krijgt les van een zeer ervaren beeldend kunstenaar en ‘oude rot in het vak’, met 30+ jaren leservaring. De groepen zijn maximaal 8-9 leerlingen.
Tijdens de OPEN DAG zaterdag 13 april bent u van harte welkom tussen 12.00-17.00 uur Locatie: ateliergebouw CW12, Curieweg 12, 8013RA Zwolle. Gratis parkeren!
SchilderSchoolZwolle.nl email: post@schilderschoolzwolle.nl

Foto 1
Artikel delen: