Open  Dierenartsencombinatie

Open Dierenartsencombinatie

STAPHORST  – Open dag 13 april bij Dierenartsencombinatie Staphorst. Op zaterdag 13 april van 10:00 – 15:00 uur organiseren wij een open dag. Tijdens deze open dag wordt ons nieuwe gebouw ‘de Achterhoeve’ officieel geopend.

Naast de opening van het gebouw, zijn er gedurende de dag leuke activiteiten voor jong en oud. Zo worden de faciliteiten in de Achterhoeve getoond. De dierfysiotherapeut is aanwezig om vragen te beantwoorden en wij laten door middel van filmpjes zien, wat er allemaal mogelijk is met fysiotherapie bij dieren. Onze vaste trimster is aanwezig om demonstraties te geven. Voor de hond is een leuk parcours uitgezet met als achterliggend thema ‘beweging en bewegingstherapie bij onze huisdieren’. Neem uw hond dus gerust mee naar de open dag!

 

Na een druk parcours is er niks lekkers dan de hond schoon en fris te wassen in de hondendouche. Kinderen kunnen geschminkt worden in hun favoriete huisdier en heerlijk bewegen op het springkussen. Maar ook kunnen de kinderen lekker knuffelen met knuffeldieren. Of waag je liever een poging bij Rad van Fortuin waar u leuke prijzen kan winnen. In het bestaande pand zijn verschillende demonstraties te zien van onze diergeneeskundige onderzoeksmethodes en behandelingstechnieken. Als afsluiting staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar.

Wij zien u graag zaterdag 13 april van 10:00 – 15:00 uur bij de Achterhoeve aan de Achthoevenweg 10 te Staphorst.

Foto 1
Artikel delen: