100 jaar school Laag Zuthem - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

100 jaar school Laag Zuthem

LAAG  ZUTHEM – De school in Laag Zuthem bestaat 100 jaar dit wordt gevierd o.a. op 8 juni met een reünie. Omdat er vroeger ook uit de gemeente Dalfsen omgeving Hagenweg en Ganzepan kinderen op school in Laag Zuthem zaten. Wij vinden het prachtig dat jullie daar aandacht aan besteden.

Christelijke basisschool “De Linde” in Laag Zuthem bestaat 100 jaar.  Honderd jaar geleden richtte de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs de “School met den Bijbel” op in Laag Zuthem.  Dit willen wij in de week van 3 t/m 8 juni vieren. In deze week zullen er diverse activiteiten in en rond de school plaatsvinden.  Alle belangstellenden zijn van harte welkom om de volgende activiteiten op het schoolplein en in de school mee te vieren:

 

  • Donderdag 6 juni: een concert van Muziekvereniging Salland, met het zingen van het jubileumlied en optredens van leerlingen.

 

  • Vrijdag 7 juni vanaf 17.00 uur: een BBQ voor oud leerlingen in de leeftijd van 12 tot ± 25 jaar (Er zitten wel wat kosten aan)

 

  • Zaterdag 8 juni van 11.00 tot 16.00 uur: reünie met om
    30 uur opening door minister van onderwijs Arie Slob

 

Voor de BBQ word je verzocht je op te geven. Opgave voor de reünie is niet verplicht, maar wel gewenst om de organisatie een beter inzicht in de deelname te geven.

Vragen en opgave voor de BBQ/reünie via jubileum@cbsdelinde.nl

 

Foto's 2
100 jaar school Laag Zuthem - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: