Geslaagde diploma dag kickboksen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Geslaagde diploma dag kickboksen

OMMEN – Afgelopen zaterdag, 6 april, was de dojo van Emsland Sport en Recreatie in Ommen het decor voor de diploma dag Kickboksen. Alle kickbokskids mochten hun technieken laten zien aan een officiële jury. Ontzettend spannend natuurlijk, want er werd niet alleen gelet op de trap- en stoottechnieken, maar ook op de houding, doorzettingsvermogen en zeker niet onbelangrijk het respect.

 

De leden komen uit Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug, Nieuwleusen, Dalfsen, Lemelerveld en Lemele. In de ochtend waren de jongsten aan de beurt die voor het diploma kickboksen basis 1 examen deden. ’s Middags was het de beurt aan de oudere kids en de kickboksers die voor het basis 2 diploma aan de bak moesten. Al met al een sportieve en geslaagde dag waarop de kickboksleraren Remco van Milligen en Inge Buitenhuis met tevredenheid terug kunnen kijken.

De geslaagden voor het basis 1 examen:

Rayco Volkerink, Sem Roskam, Jesse Schiphorst, Marit van der Vegt, Lotte Brouwer, Anna Soepenberg, Jeslyn Volkerink, Lotus Huizinga, Hugo Tigelaar, Zara Nieuwenhuizen, Anne Roos Warner, Romy Boertjes, Jerre Kappert, Remco Bovendeur, Fedde Herbrink, Marit Brouwer, Thirza Hoogers, Noor van den Enk, Muriël van Marle, Norbert van Dijk, Mart Vos, Ilja Kodden, Juliette Wösten, Agnes Bovendeur, Renée Oldenbeuving, Milan Prins, Thijs Dunnewind, Tygo Slot, Amber Brouwer en Simone Brandwacht.

De geslaagden voor het basis 2 examen:

Merijn Klos, Mike Joop, Ilse Bovendeur, Lisa van de Kerkhof, Luna van de Kerkhof en Joey Timmer.

Foto's 2
Geslaagde diploma dag kickboksen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: