Braderie Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Braderie Hoonhorst

HOONHORST – De zon begint te schijnen en de kriebels komen weer om de boel en de zolder eens op te ruimen! Maar hoe kom ik van de spullen af? Op onze rommelmarkt gaat dat lukken! Op zaterdag 29 juni organiseren we weer de traditionele Hoonhorster Joarmarkt.

Ook dit keer zullen we de kraampjes opzetten en de stoepplekken klaarmaken op het feest terrein aan de Koelmanstraat want dat bleek vorig jaar een succes.

De braderie is één van de vaste onderdelen van het sproeifeest in Hoonhorst en de gelegenheid om in een gezellige sfeer je nieuwe of oude spullen te verkopen.

Voor bedrijven is het een mooie gelegenheid om zich te laten zien.

Naast de vele kraampjes met speelgoed, kleding en allerhande andere zaken zullen daarnaast ook de verenigingen zich weer presenteren en kunnen zij nieuwe jonge leden of vrijwilligers werven.

Ook worden er traditionele ambachten getoond en kunt u genieten van een shantykoor.

Vanaf 9.00 uur is de markt geopend, de kramen zullen worden opgesteld op en rond de kermis.

De kinderattracties zullen draaien en voor de kleintjes wordt er een doorlopend programma in de feesttent georganiseerd.

Wilt u iets verkopen of presenteren op de Joarmarkt dan kunt u zich tot 25 juni aanmelden via de website van het sproeifeest: www.sproeifeest.nl.

Foto's 6
Braderie Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Braderie Hoonhorst
Braderie Hoonhorst
Braderie Hoonhorst
Braderie Hoonhorst
Artikel delen: