Sing for the KING 28 april 2019

DALFSEN – De voorbereidingen zijn in volle gang: De interkerkelijke Sing for the King vindt plaats op zondag 28 april om 9.30 uur in de feesttent bij het Gemeentehuis te Dalfsen.

Spreker is dhr. dr. Martijn Dekker van Het Lichtpunt in Assen. Martijn is jongerenwerker en spreker in jongerendiensten en op jeugdkampen. Martijn wil laten zien wat het geloof kan betekenen in de wereld van vandaag; hoe ons leven te verbinden met het verhaal van de Bijbel.
Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. Het thema is ‘The King of Kings’. De muziek wordt verzorgd door een band o.l.v. Wim de Wolf bestaande uit leden van de verschillende kerken: Wim de Wolf (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Esther Eilander (dwarsfluit), Arvid Kwakkel (basgitaar), Frank en Erik Ritsema (percussie), Hèlène Krale, Marien Albracht (zang). Voor de kinderen is er een blokje kinderliederen, waarbij zij vooraan mogen staan om mee te zingen. De Sing-in begint om 9.30 uur; de tent is vanaf 9.00 uur open. Na afloop is er ontmoeting en wordt er koffie, thee en limonade aangeboden. Iedereen is van harte welkom!

Artikel delen: