College gemeente Dalfsen bezoekt Ankum

ANKUM – Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in elke kern.  Op dinsdag 16 april bezoekt het college Ankum. Om 19.45 uur in Het Roode Hert start de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang Ankum.

 

Het college praat inwoners uit Ankum dan bij  over actuele gebeurtenissen in de buurt.

 

Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder zonneparken, de N340 en maatschappelijke duurzaamheid.

 

Vragen stellen

Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot maandag 15 april. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

 

U bent van harte welkom

De informatieavond begint om 19.45 uur en vindt plaats in Het Roode Hert. Namens Plaatselijk Belang Ankum en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

Artikel delen: