Dalvo Dames 1 sluit seizoen winnend af! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Dalvo Dames 1 sluit seizoen winnend af!

DALFSEN – Gistermiddag om 18:00 uur begon Dalvo Dames 1, gesponsord door Toyota Van Leussen, de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de dames uit Joure. Dalvo had minimaal 1 punt nodig om volgend jaar in de promotieklasse te mogen blijven spelen.

De eerste set begon Dalvo goed aan de wedstrijd. Dalvo maakte de punten, maar Joure deed dat ook. Er werden door Dalvo nog iets te veel persoonlijke fouten gemaakt. Gelukkig kon Dalvo het spel snel weer goed oppakken en werd deze set gewonnen met 25-20. Het besef was er even, Dalvo mag komend seizoen in de promotieklasse blijven!

In de tweede set had Dalvo een goede opslag. De pass werd ook goed gebracht waardoor de spelverdeelster alle aanvallers kon bereiken. Dalvo maakte het de dames van Joure moeilijk door het gevarieerde spel. Deze set werd gewonnen met 25-18.

De derde set begon Dalvo niet goed. De dames van Joure hadden een sterke opslagserie waar Dalvo moeite mee had. Door deze opslagserie stond Joure een behoorlijk aantal punten voor, maar door een goede opslagserie van de kant van Dalvo en geconcentreerd spel, kon Dalvo weer dichtbij komen. Uiteindelijk stond het 24-24 en was het behoorlijk spannend. Dalvo heeft er alles aan gedaan om te blijven scoren en dat resulteerde in een setstand van 28-26!

Doordat Dalvo met 3-0 voorstond, was het voor de dames van Joure duidelijk dat ze volgend seizoen terug moeten naar de 1e klasse. De vierde set begon Dalvo met de opslag. Er werden maar liefst 14 punten achter elkaar gemaakt. De dames van Joure hadden er geen antwoord meer op. Deze set werd overtuigd gewonnen met 25-5.

Een goede wedstrijd waarbij de dames van Dalvo hebben laten zien dat ze goed kunnen volleyballen! Ook was dit de eerste wedstrijd van dit seizoen die met 4-0 is gewonnen. Deze overwinning en een 7e plek op de ranglijst moest dan ook gevierd worden onder het genot van een drankje.

Voor nu gaan de dames van Dalvo door met trainen en zich alvast voorbereiden op volgend seizoen. Heb je interesse, neem dan contact op via infodalvo@gmail.com.

Artikel delen:
Foto 1