Project sponsoring VV Hoonhorst voltooid - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Project sponsoring VV Hoonhorst voltooid

HOONHORST – Afgelopen zaterdag is de laatste hand gelegd aan de eindfase van de nieuwe bordenlocatie langs de boszijde bij VV Hoonhorst. De start van deze missie was in oktober 2016 en het doel om deze locaties zo snel mogelijk in te vullen met mooie sponsorborden uit deze mooie regio.

Het gehele traject was gestart in het najaar van 2009, zegt Wim van Lenthe van de afdeling Sponsorzaken VV Hoonhorst. In die tijd hadden wij ruim 36 borden langs 1 zijde van het veld, daarna kwam het in een stroomversnelling waar soms 10 nieuwe borden per maand geen uitzondering waren. Naast Wim van Lenthe is Herman Veneboer mede verantwoordelijk voor de montage van dit bordenproject. Na 10 jaar kunnen we nu de balans opmaken.. De locaties zijn op dit moment op en met ruim 186 borden verder is het project voorlopig voltooid. De twee laatste sponsoren waren Straxs Nederland uit Hoonhorst en DJ Eric Witteveen uit Ommen.

De vereniging laat weten de komende tijd zich te beraden over een mogelijke nieuwe uitbreidingslocatie. In ieder geval willen wij namens VV Hoonhorst alle sponsoren bedanken!

Mede daardoor is het een geweldig succes geworden.

 

 

Foto's 2
Project sponsoring VV Hoonhorst voltooid - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: