Morrenhof-Jansen Kelner Battle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Morrenhof-Jansen Kelner Battle

DALFSEN – Na drie succesvolle jaren en drie uitverkochte edities, heeft het bestuur van Oranjevereniging Dalfsen besloten om te stoppen met de organisatie van de Dalfser Obstakelloop… maar niet getreurd!

Dit jaar organiseren wij de Morrenhof-Jansen Kelner Battle op zondagmiddag 28 april 2019 op het evenemententerrein! Teams van 4 personen gaan de strijd met elkaar aan! Welk team is het parcours de baas en weet het grootste volume alcoholvrije oranjebitter, het snelst over de finish te krijgen? De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde wisselbokaal.

Een mini-obstakelloop op het feestterrein! Kom de deelnemers aanmoedigen en geniet van dit nieuwe spektakel. Hilarisch en doldwaas! Dankzij het professionele commentaar van Henk Borgmeijer is de spanning om te snijden. Teams kunnen deze zondag vanaf 12.30 uur het parcours verkennen.

Elk team betaalt voor aanvang €20,- en krijgt hiervoor 8 munten terug. Het team wat het meest origineel verkleed is wordt beloond. Van leder-hosen tot oranjegekte, we zien het graag!

Opgave is mogelijk tot 21 april via onze website http://www.oranjeverenigingdalfsen.nl

Artikel delen:
Foto 1