Plantjesmarkt de Ambelt Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Plantjesmarkt de Ambelt Zwolle

ZWOLLE – Op donderdag 9 mei vindt op de Ambelt-locatie Oosterenk weer de jaarlijkse voorjaarsmarkt plaats. Docenten en leerlingen van de Ambelt houden die dag een plantjesmarkt. U kunt hier terecht voor perkgoed dat door de leerlingen is opgekweekt.

Ook de sector hout en metaal is vertegenwoordigd met producten die door de leerlingen zijn gemaakt. Bezoekers kunnen onze kas en de kinderboerderij bekijken waar de leerlingen ook aan het werk zijn.

Tussen 17.00 en 19.30 uur kunt u terecht voor geraniums, fuchsia’s, Spaanse margrieten, groenteplanten en kruidenplantjes. De hout- en metaalleerlingen hebben onder meer gewerkt aan verschillende nestkasten, plantenbakken en kandelaars. Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mensen en zijn er kraampjes waar een broodje hamburger kan worden genuttigd of gewoon een bakje koffie of thee. Met de opbrengst van de voorjaarsmarkt organiseren leerlingen en docenten aan het eind van het schooljaar een leuke dag.

De voorjaarsmarkt vindt plaats op donderdag 9 mei op de Oosterenk, dr. Hengeveldweg 9 in Zwolle van 17.00 tot 19.30 uur.

Artikel delen: