Dromen als creatief ondernemer waarmaken? - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Dromen als creatief ondernemer waarmaken?

ZWOLLE – De Creatieve Coöperatie Zwolle biedt de komende 2 jaar diverse bijeenkomsten aan over cultureel ondernemerschap en financieringsmogelijkheden. Speciaal ontwikkeld voor culturele ondernemers, kunstenaars, creatieve makers en culturele organisaties in de provincie Overijssel.

Met inspirerende sessies, een-op-een gesprekken en het leerprogramma Route Ondernemerschap, verwerven kunstenaars en creatieve makers tijdens het traject inzichten en vaardigheden om hun kunstenaarschap zakelijk verder te professionaliseren.

Gratis inspiratiesessie
Op 23 mei starten we bij de Creatieve Coöperatie met de gratis inspiratiesessie ’Hoe kan ik mijn dromen als creatief ondernemer waarmaken?’ Met informatie over de financierings-mogelijkheden van een onderneming en een toelichting op het leerprogramma Route Ondernemerschap en de adviestrajecten.

Leerprogramma Route Ondernemerschap
Donderdag 19 september is de start van het leerprogramma Route Ondernemerschap, dat uit 5 bijeenkomsten bestaat. Elke sessie belicht een ander thema:
Authenticiteit en persoonlijk meesterschap (19 september)
Klanten, ze verstoppen zich overal (3 oktober)
Online is meer dan de weg naar je website (17 oktober)
Krijg grip op al jouw financieringsmogelijkheden (7 november)
Mijn financieel businessplan (21 november)

De 5 bijeenkomsten zijn om de 2 weken op donderdagmiddag van 12.30 tot 17.30 uur, op onze locatie aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. In het voorjaar van 2020 wordt dit complete leerprogramma nogmaals aangeboden.
Individuele begeleiding

Naast het leerprogramma Route Ondernemerschap bieden we ook individuele advies- of begeleidingstrajecten aan. Voor alle bijeenkomsten kunnen creatieven zich aanmelden via onze website creatievecooperatiezwolle.nl/route-o

Foto 1
Artikel delen: