Paasvuur - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Paasvuur

OUDLEUSEN – Dankzij de hulp van de vele vrijwilligers en uw aller inbreng van snoeihout is het een kolossale bult geworden. Om niemand tekort te doen wil ik toch loonbedrijf Lindeboom bedanken voor de vele keren dat de hij de bult met een kraan heeft gefatsoeneerd, in één woord voortreffelijk.

Maandag 29 april om 20.00 u zal de paasbult worden aangestoken door Bram Bremmer. Als dank voor de vele jaren van inzet in het plaatselijk belang bestuur. Bram heeft zich ingezet op vele terreinen voor de gemeenschap. Ook de fam. van Gelder zijn wij zeer erkentelijk. Zij zijn een onmisbare schakel in het geheel. U allen wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken naar dit grote spektakel.
De locatie is : Leusener Es, te bereiken via Om de Landskroon. Wel geldt er voor dit gebeuren een tijdelijk eenrichtingsverkeer voor Om de Landskroon welke wordt aangeven met borden. Als u zich daar allen aan houdt dan is de veiligheid weer optimaal. Tijdens het paasvuur zal de bekende bus weer worden geplaatst voor een vrijwillige bijdrage voor de te realiseren stallingsruimte voor de duofiets. Al vast hartelijk dank voor uw gift.
Het betreden van het terrein is op eigen risico.

Komt allen.
Groeten, Marten van Leussen.
Namens PB Oudleusen

Foto 1
Artikel delen: