Kunst kijken in Lemelerveld

LEMELERVELD – Zaterdag 4 mei en zondag 5 mei a.s. tussen 10.00 en 17.00 uur vindt er alweer voor de 14e keer het evenement “Kunst om Dalfsen” plaats. Dit jaar met het thema “Vuur en vlam”.  Ook Lemelerveld laat zich weer van zijn mooiste kant zien.

Maar liefst 6 kunstpunten in en om Lemelerveld waar u prachtige en diverse kunstwerken kunt zien. Natuurlijk zijn alle kunstenaars ter plekke aanwezig om u te vertellen over hun werk.

Waar kunt u allemaal terecht?

Begin in Lemelerveld en omstreken bij kunstpunt

29: Het rode dak, Lemelerveldseweg 113. Phien maakt koppen, kommen en kandelaren maar ook keramische objecten.

Door naar kunstpunt 30; Nieuwkomers bij Kunst om Dalfsen ‘Bij Lies en Dré’, Pr. Willem Alexanderstraat 3. Een kunstpunt waar verschillende kunstenaars hun talenten showen, zendala, olieverf, airbrush en nog veel meer.

Kunstpunt 31: Keramiek ‘in  de Schuure” aan de Zennenpweg. Bij Alina vindt u maar liefst 5 kunstenaars. Glas, keramiek, schilderijen en hout en steen objecten.

Kunstpunt 32: Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 58. Zoals altijd een overdekte kunstmarkt met dit jaar 9 kunstenaars met een zeer divers aanbod. Daarnaast kunt u onder leiding van Janneke Voortman een eigen Leparello maken. Ontdek de kunstenaar in u zelf!

Kunstpunt 33: ’t Zwarte, Zonnebloemweg 3b. Een buurtschap onder aan de Lemelerberg die prachtige kunst tentoonstelt in hun gezamenlijke achtertuin/bos. U vindt er muziek, schilderijen, keramiek, wiskunst enz. Het kunstpunt is te herkennen aan de enorme kaars in het weiland. Last but not least

Kunstpunt 34: Wijngaard de Wijnstaete, Vilstersedijk 13. Bed & Breakfast en wijngaard de Wijnstaete, Vilstersedijk 13. Geniet van de Franse sfeer dit weekend op de Wijnstaete: terwijl u de prachtige schilderijen van de natuur van Arno Stoute bewondert, kunt u wijn van de eigen wijngaard proeven en genieten van live-muziek. Op zondag is er vanaf 15.00 uur bovendien een High Wine, daar moet u zich wel van tevoren voor opgeven: info@wijnstaete.nl

U ziet er is voldoende te zien en te beleven tijdens het Kunstweekend. In Kulturhus de Mozaïek zijn programmaboekjes gratis af te halen, zodat u goed voorbereid aan uw bezoek kunt beginnen.

Artikel delen: