Zoals mijn praktijknaam het zegt; Hora Est! Het is tijd!

Zoals mijn praktijknaam het zegt; Hora Est! Het is tijd!

DALFSEN – De gecombineerde leefstijlinterventie CooL (Coaching op Leefstijl), die vanaf 1 januari vergoed wordt uit de basisverzekering, kan een feit worden voor u. Leefstijlgeneeskunde, Leefstijlcoaching, Gezonde leefstijl, overal hoor je van alles tegenwoordig over “Leefstijl”.

Maar wat is Leefstijl nou precies? En wat kan het nieuwe leefstijlprogramma, die nu vergoedt wordt uit de basisverzekering, u nou bieden?

Leef-stijl; zo kan je het ook bekijken.

Met andere woorden; de wijze waarop jij jouw leven invult en vorm geeft. Jouw kenmerkende manier van leven.

Deze kenmerkende manier, kan zich echter soms tegen je keren, en gaat aan de haal met je gezondheid en welbevinden. Hoe vitaal voel je je, of mag je je voelen? De gecombineerde leefstijlinterventie CooL (Coaching op Leefstijl), onderscheid zich van eerdere leefstijlprogramma’s door zich expliciet te richten op meer dan alleen voeding/beweging/gedrag. Je leefstijl wordt immers ook gekenmerkt door aspecten als ‘slaap/stress/ontspanning’. CooL gaat om jouw balans, en hoe jij hier weer de regie over kan nemen om duurzaam te veranderen naar een optimale gezondheid en welbevinden.

In Dalfsen ga ik uitvoer geven aan dit leefstijlprogramma, en wordt het met de juiste doorverwijzing van de huisarts, toegankelijk voor de bewoners van Dalfsen e.o., Nieuwleusen e.o.. Ommen e.o. Meer informatie over CooL, het programma en diens toegankelijkheid, is te vinden via https://hora-est-coaching.nl/cool/

Artikel delen: