Nederlandse Heren Fastpitch Softball selectie bereidt zich voor op WK in Dalfsen

Nederlandse Heren Fastpitch Softball selectie bereidt zich voor op WK in Dalfsen

DALFSEN – Tijdens het weekend van 11 en 12 mei zal het Nederlands Heren Fastpitch Softball team neerstrijken op het terrein van sponsor “Buitenplaats Gerner” in Dalfsen.

Het doel is hier onder andere te werken aan teambuilding in de aanloop naar het WK, dat 13 juni van start zal gaan. Op zaterdag zal het team op het park in verschillende trainings- en oefenvormen werken aan de fysieke en mentale conditie.

Aan het eind van de middag heeft het team op verzoek van Buitenplaatts Gerner ruimte in het programma ingelast voor een clinic voor de jeugd (8 t/m. 15 jaar) van Dalfsen, die op deze manier geheel vrijblijvend kan kennismaken met softball. Kinderen die gebruik willen maken van de clinic kunnen zich om 16.30 uur melden bij de receptie. Tussen half vijf en half zes zullen spelers van het NL team deze korte training verzorgen.

Het terrein is de hele dag vrij te bezoeken, dus wie het leuk vindt om de mannen aan het werk te zien, is welkom om een kijkje te komen nemen! Verdere informatie hierover zal via Buitenplaats Gerner gecommuniceerd worden. Zondag vertrekt het team naar Honk- en Softbal vereniging Blue Hawks in Zwolle voor een ochtendtraining van 10.00 – 12.00
Na de lunch zal om 13.30 een wedstrijd gespeeld worden tegen de heren van TTT uit Enschede.

Zowel de training als de wedstrijd zijn gratis te bezoeken. Voor het team is dit weekend een uitgelezen moment om belangrijke stappen te zetten in dit deel van de voorbereidingen op het WK. Voor Dalfsen en omgeving hopelijk een leuke kennismaking met deze niet zo bekende, maar mooie sport!

Artikel delen: