Veldtrip Festival Wijthmen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Veldtrip Festival Wijthmen

WIJTHMEN – ZWOLLE – Veldtrip Festival keert terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Na een geslaagde eerste editie in 2018 keert Veldtrip Festival terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Op zaterdag 6 juli 2019 gaan alle handen de lucht in onder de vetste beats van verschillende nationale en internationale artiesten. Het leukste begin van je zomervakantie.

Met maar liefst 6 area’s, ieder met een eigen muziekstijl is er voor elk wat wils. Veldtrip Festival heeft net als vorig jaar prachtig weer besteld, maar mochten er een paar spetters vallen, dan kun je terecht bij een van de overdekte area’s. Net als vorig jaar zullen de toiletten weer gratis zijn en keert het leukste toiletbezoek “Toiletgroove” terug. De organisatie laat verder weten druk te zijn met een paar unieke projecten voor aankomende editie.

De organisatie van Veldtrip Festival heeft vorig jaar laten zien (en horen) dat de Wijthmenerplas een prima locatie is om een festival te houden. Door het uitgebreide geluidsplan is Veldtrip binnen de gestelde geluidsnormen gebleven. Dit geeft vertrouwen voor de toekomstige edities van het festival. De organisatie doet er ook dit jaar alles aan om binnen de geluidsnormen te blijven, terwijl het voor bezoekers toch nodig blijft om oordoppen te gebruiken (op het festival te verkrijgen).

Ook dit jaar pakt Veldtrip uit met veel grote artiesten, maar wil daarnaast ook graag startende talenten een podiumplek bieden. Het festival staat namelijk achter de ontwikkeling van aanstormende talenten. Ben jij of ken jij zo’n talent? Dan kun je vanaf 3 mei je eigen mix sturen naar het festival en maak je daarmee kans op een geheel eigen set te draaien op Veldtrip Festival 2019.

De kaartverkoop van Veldtrip Festival is reeds van start gegaan. Voor meer informatie over Veldtrip Festival kunt u kijken op de website www.veldtrip.nlof op de social media-kanalen.

 

Artikel delen: