Inloopochtend Proeftuin Leefstijl in Dalfsen

Inloopochtend Proeftuin Leefstijl in Dalfsen

Hoe kan ik jou overtuigen van de toegevoegde waarde die leefsitjlcoaching je kan bieden? Niet!

Ik ga je niet overtuigen, want dat hoeft niet. Ik wil je de mogelijkheid bieden om jezelf te overtuigen van de impact die Integrale Leefstijlcoaching te bieden heeft. Hoe Integrale Leefstijlcoaching jou de regie over je eigen gezondheid, vitaliteit en leven terug kan geven; Jij maakt jouw leven!

Ik geef je graag een kijkje in de keuken bij mijn praktijk van Integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoaching. Om te proeven wat het inhoudt, om te voelen wat het jou kan brengen, om te zien wat een leefstijlcoach doet, en om zelf te beleven hoe leefstijlcoaching in zijn werk gaat. Een proeftuin dus!

Wil je het terrein verkennen van leefstijlcoaching en wat dit kan betekenen voor jouw specifieke situatie? Vraag je je af of jouw situatie/gezondheid duurzaam geholpen kan worden met deze vorm van coaching? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Wees zeer welkom op de inloopochtend Proeftuin Leefstijl van Hora Est Coaching & Training op 20 mei van 10:00-12:00. Praktijklocatie is gevestigd in Isis Sofia, Keizersteeg 3 te Dalfsen.

Tevens kun je terecht voor vragen of informatie over het leefstijlprogramma wat door de verzekering wordt vergoedt. En is er de mogelijkheid tot het inzien, informatie en/of kopen van het boek van drs. Richard de Leth ‘Oersterk in 6 weken’; Hoe preventief voor jezelf zorgen, en je gezondheid versterken, met de juiste leefstijl? Verbeter 6 sleutelfuncties voor optimale gezondheid. 

Mijn eigen ervaring hierin kan ik met je delen! https://hora-est-coaching.nl/proeftuin-leefstijl/

Artikel delen: