Belevingsavond levert ruim 170 euro op voor Still Fotografie

Belevingsavond levert ruim 170 euro op voor Still Fotografie

DALFSEN (ANKUM) – De Feel Good Belevingsavond in verenigingsgebouw Ankum heeft woensdagavond ruim 170 euro opgeleverd voor het goede doel. Dit keer was dat stichting Still Fotografie die op verzoek van ouders reportages maakt in de kwetsbare en kostbare uren van het korte leven of na de geboorte van hun levenloze kindje. Dalfsenaar Paul Bink is één van die fotografen.

 

De stuwende krachten achter de Feel Good Belevingsavonden, die van woensdag was de vierde, zijn Berlinda Reurink en Anja van Eldik. De bezoeksters – de mannen keken naar Ajax-Tottenham Hotspur – lieten zich onder meer informeren door een medium, ondergingen een voetreflexzone-sessie of lieten hun tenen lezen.

Als vanouds ging het entreegeld naar het goede doel, dit keer dus stichting Still Fotografie. Een deel van de opbrengst had fotograaf Paul Bink al vergaard tijdens Kunst om Dalfsen waar hij een van de exposanten was.

Paul fotografeert nu enkele jaren voor Still Fotografie en ervaart dat als heel betekenisvol omdat de liefde voor het kleine mensje wordt vastgelegd zodat zij of hij een gezicht krijgt. Alle deelnemende fotografen doen dat met veel toewijding en pro deo. Zij declareren alleen hun materiaal- en reiskosten bij de Hardenbergse stichting, opgericht door Melanie Plaggenmarsch.

Artikel delen: