College gemeente Dalfsen bezoekt Hessum

DALFSEN – HESSUM – Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in elke kern.  Op dinsdag 15 mei bezoekt het college Hessum. Om 19.45 uur in Café Restaurant Madrid start de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren.

Het college praat inwoners uit Hessum, Vennenberg en Rechteren dan bij  over actuele gebeurtenissen in de buurt.

Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder onderhoud wegen, Sloop voor Kansen en maatschappelijke duurzaamheid.

Vragen stellen

Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot maandag 13 mei. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

U bent van harte welkom

De informatieavond begint om 19.45 uur en vindt plaats in Café Restaurant Madrid. Namens Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

Artikel delen: